Bag om de Kreative nørder

Vi er et ambitiøst Facebook & Google ads marketing bureau i hjertet af Vejle, som har opnået status som verificerede marketing partners på begge platforme. Vi elsker at se vores kunder blive de største indenfor deres branche. Det bunder ud i, at vi selv er et dansk start-up med en stor forkærlighed for data og håndgribelige resultater. Vi mener de skabes gennem kreativitet og hårdt arbejde. Noget som vores kunder bestemt lever godt af.

kenneth-spiser-kage

Mission

Vores mission er, at sikre vores kunder tjener penge på deres markedsføring. Vi udarbejder og optimerer vækstplaner, baseret på et tæt og stærkt samarbejde der springer ud fra gensidig tillid. 

Vision

Vi har en vision om, at et samarbejde burde spring ud på baggrund af et ønske om gensidig vækst. Når vi arbejder sammen, så oplever vi, at vi kan rykke bjerge sammen, som er 100 gange mere værd, end den sølle fortjeneste der kommer gennem et hurtigt salg af 1 diamant.

Kompetencer

Vi har Verificerede Marketing Partners på både Facebook og Google. Det er her vores kernekompetencer ligger og de platforme vi til dagligt skaber resultater på for vores kunder. Dertil har vi samarbejdspartnere indenfor alle andre vertikaler af digital marketing, som e-mail, SEO, websiteudvikling osv. på den måde sikrer vi de bedste resultater gennem omni-channel strategier. 

Vores måde at hjælpe

For os er det vigtigt vi ikke kun gør gode ting for vores kunder, men også verden. Derfor går vi ind for en række forskellige tiltag og fokusere hele tiden på at gøre vores bedste for at gøre verdenen til et bedre sted at færdes i. Har du en sag du mangler støtte til, så er vi altid åbne overfor pro-bono arbejde og hjælpe dig med at skabe synlighed. Læs mere om vores CSR Politik her.

Nikolai
Google specialist
NIKOLAI KLAUSEN
kenneth-dam
Facebook specialist
KENNETH DAM
mathias-have
Salgskonsulent
MATHIAS HAVE