Case Halo Hair

Halo Hair er Koldings hyggeligste frisør, og laver alt fra almindelig klip, til vilde/normale farvninger, extensions og øjenbryn. 

Ønsket fra Halo Hair, var at generere flere kunder og mindske brugerrejsen. Derfor designede vi en ny hjemmeside og begyndte lokal annoncering.

Kundens daværende situation

Nye og gamle kunder havde svært ved at finde salonen online, især når man lavede lokale søgninger på Google. Det betød at kunderejsen blev forlænget og at man ikke fangede de nye leads som aktivt søgte efter Halor hair eller Frisør i Kolding.

Vores løsning

For nemmere at kunne nudge kunderne og udnytte det store potentiale der er efter søgninger på frisør i Kolding. Valgte vi først og frememst at opbygge en hjemmeside, der udstråler de værdier som Halo Hair står for og dernæst implementere lokal Google search- og brand annoncering.

På den måde kan salonen nu samle de kunder op, der søger aktivt efter salonen og skabe en relation til de personer der leder efter en frisør i Kolding.

Besøg Halo Hair her

Opbygningen af hjemmesiden

Halo Hair er opbygget simpelt og overskueligt, men stadig med bibeholdelse af “hygge” elementet. På den måde skaber vi essensen af selve salonen online og gør brugerrejsen kortere og mere overskuelig for kunden.

Der har været fokus på hurtigt at fremvise CTA’er overfor besøgende, derudover er det flere tydelige bookingknapper på sitet.

Lokal Google Ads annoncering

Allerede den første måned fik Halo Hair 21 nye kunder i butikken Maria aldrig havde set eller mødt før. Det skete udelukkende gemmen lokal annoncering, mod personer i mid/lower-funnel som allerede aktivt ledte efter frisørere og behandlinger i Kolding.

Det viste sig at være yderst effektivt og nemt at få skal interesse hos kunderne, så de besøgte salonen. Det hele var så nemt pga. velovervejet og segmenterede annoncer, der fokusede direkte mod de personerne der manglede en frisør. Dertil sørgede vi for at kaste social proof i hovedet på dem da de kom ind på hjemmesiden, så de får den hyggelige fornemmelse man også får i salonen.

"Forskel på indtjeningen allerede første måned" - Maria

“Jeg er så utrolig glad for det stykke arbejde Grow media har lavet for mig!

Alle er så imponeret over min nye hjemmeside. De lyttede virkelig til mine forslag og satte det sammen med deres ekspertviden. Jeg kunne virkelig se forskel på min indtjening allerede den første måned jeg startede samarbejde med Grow media. TAK!”

— Maria Sørensen. Indehaver.

halo-hair-hjemmeside
kenneth-dam

Vil du vide mere om jeres muligheder?

Jeg er altid åbne overfor nye opgaver, kontakt mig gerne.

kenneth@growmedia.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

For at kunne indsnævre os og finde ud af hvordan vi hjælper jer bedst muligt. Så lad os ringe dig op, så tager vi en uformel samtale om jeres ønsker og ambitioner. Dertil sidder vi klar til at lytte og udfolde vores nytænkende hjerner indenfor jeres branche.

Pin It on Pinterest