GOOGLE ADS ANNONCERING

Er du tilstede, når dine kunder efterspørger dig?

Forestil dig at nå din målgruppe i det øjeblik, de søger efter det, du tilbyder. Google Ads er nøglen til netop dette: at være synlig på det rette tidspunkt med det rette budskab. Google Ads skal ikke kun fange opmærksomhed, men også sikre tilstedeværelse overfor købeklare kunder. Er du tilstede?

Nikolai-og-martin-hos-growmedia
5

Google har en markedsandel på over 93 % i Danmark

Google er det første sted, dine potentielle kunder henvender sig, når de søger efter produkter eller services. Ved at udnytte Google Ads kan du være den første de støder på. Det vil øge din synlighed og bringe nye kunder til forretningen. Den data Googles algoritme har tilgængelig kan kobles op på dit kundesegments købsadfærd og bidrage til at nå ud til nye potentielle kunder.

Brug annoncekronerne der hvor de skaber værdi

Gennem Google Ads får vi løbende dataindsigter, som gør det muligt at fokusere dit annoncebudget ind på de søgeord, der skaber mest værdi for din forretning. Sammen opstiller vi mål for samarbejdet, så vi har noget at stræbe efter. Det er din sikkerhed for, at vi skaber mærkbar værdi for dig og din forretning. 

Partners badge pos

Officielt Google Partner Bureau

Google har anerkendt os som Officielt Google Partner Bureau, fordi vi gennem flere år har benyttet platformen til at levere positive resultater for vores kunder. Det er en blåstempling, som vi er yderst stolte af at have modtaget.

Google-ads-bureau

Vores kunder siger

Jens Jensen Brinck
Jens Jensen BrinckMedejer af Brick Academy
Læs mere
Kæmpe tak til Nikolai og Kenneth for deres ekstremt kompetente og effektive arbejde de har hjulpet mig med! Jeg er ekstremt tilfreds med den service og behandling jeg har modtaget af dem. Jeg ville give 100 stjerner, hvis det var muligt. Jeg vil 100% anbefale at bruge dem
Simone Skovhøj
Simone SkovhøjBrand Manager hos JFL Retail A/S
Læs mere
Stor anbefaling fra JFL Retail a/s. Vi har nu arbejdet med GrowMedia i 3 år, hvor de har stået for at fremme os online. Både branding igennem Sociale Medier og opbygning og vedligeholdelse af vores hjemmeside. Altid kort svartid og stor engegement i samarbejdet!
Bahez Kamaran
Bahez KamaranEjer af Bahez Barbershop
Læs mere
Der er absolut ingen tvivl om hos grow media er de et dedikeret firma der ønsker dig og din forretning vokse og blomstre. De er utrolig flinke og behagelige at snakke med og er meget iderige og kommer med gode input til videreudvikling af ens forretning. 5 stjerner er slet ikke nok! Varmeste anbefalinger
Morten Ensted Stisen
Morten Ensted StisenAdm. direktør hos Nordic Food Service
Læs mere
Det er en fornøjelse at arbejde med GrowMedia med deres høje professionalisme! Man ved man hvad man taler om og har fuldstændig styr på hvad der virker! Rigtig god vejledning og kontinuerlig indsigt i vores vækst 🙂
San Parameswaran Knudsen
San Parameswaran KnudsenEjer af San Service
Læs mere
Vores samarbejde med GrowMedia har været en meget positiv oplevelse. Vi kan mærke en tydelig fremgang i antallet af henvendelser på telefon fra virksomheder, som har fået øjnene op for vores firma San Service. Vi kan kun sende de varmeste anbefalinger til GrowMedia, som arbejder seriøst og er fantastiske til at vejlede.
Camilla Jensen
Camilla JensenEjer af CJ Marketing
Læs mere
Tak til GrowMedia for at køre nogle rigtigt gode kampagner. Jeg er taknemlig over at blive anbefalet jer. Jeg har nemlig prøvet 2 andre steder, men de kunne slet ikke skabe de samme resultater. Fedt samarbejde, og jeg glæder mig til at arbejde meget mere sammen i fremtiden.
Anne Lyhne Bessmann
Anne Lyhne BessmannEjer af Grønhund
Læs mere
Vi kan varmt anbefale Grow Media. Nikolai og Kenneth er super kompetente, hurtige, har hjertet med og vigtigst af alt skaber de gode resultater for vores virksomhed. Serviceniveauet og sparringen omkring udviklingen af vores business er også helt i top. Vi kunne ikke ønske os en bedre partner.
Zlatko Alispahic
Zlatko AlispahicCMO hos Dansk Flise Lager
Læs mere
Jeg har igennem et stykke tid samarbejdet med Grow Media omkring nogle projekter på Google Ads fronten. Det har virkelig været en stor og sand fornøjelse. Growmedia har vist sig som en god og pålidelig partner, men bestemt også som sparringspartner, og jeg vil ikke bytte dem ud med andre 🙂
Jette Kingod
Jette KingodEjer af Terapi Jette Kingod
Læs mere
Jeg aner ikke hvad jeg skulle gøre uden Growmedia. Kenneth er fantastisk. Skriver jeg søndag aften, reagere han søndag aften. Det er SÅ vigtig for mig at have tillid, og det har jeg 100% til Grow Media. Jeg har været kunde hos dem i 2 år og det er de bedste jeg har gjort for mig og mit firma. Jeg giver Grow Media 800 stjerner.

GOOGLE GROWCASES

For os handler det om at skabe værdi

Vi ved, hvordan Googles algoritme fungerer, og hvad det kræver at skabe værdi for vores kunder på Google Ads.

Dansk-Flise-Lager-logo

Dansk Flise Lager fik 98 % flere salg på kun 3 måneder, uden at hæve budgettet.

Dansk Flise Lager Case
Kvalitetsbiler-logo

Kvalitetsbilers digitale strategi sikrede vækst i et nedadgående marked.

Kvalitetsbiler Case

Ofte stillede spørgsmål

Google Ads er en annonce-platform, hvor I som virksomhed kan fremvise annoncer til potentielle kunder, når de søger efter jeres produkter eller tjenester. De mest udbredte kampagnetyper er Search-, Shopping- og Performance Max kampagner. De er unikke fordi, at annoncøren kun betaler, når en bruger klikker på annoncen. Google Ads algoritmen gør det muligt at målrette markedsføringen mod brugeres digitale adfærd, så I kan ramme både eksisterende kunde, og finde frem til nye kunder, når de har brug for jer og jeres services eller produkter.

SEO (Search Engine Optimization) fokuserer på at forbedre en hjemmesides synlighed i de organiske (ikke betalte) søgeresultater på søgemaskiner. Google Ads er derimod betalt annoncering, hvor virksomheder kan købe sig til en position øverst i, eller ved siden af, de organiske søgeresultater. Mens SEO er en langvarig strategi, giver Google Ads øjeblikkelig synlighed og kan tilpasses til virksomhedens behov og mål.

Prisen for at annoncere på Google Ads varierer bredt og afhænger af flere faktorer, såsom konkurrencen inden for den specifikke branche og de valgte søgeord. Google Ads anvender et system med klikpriser, hvor annoncører byder på søgeord for at få deres annoncer vist. For at vinde i budgivningen kræver det at ens hjemmeside har en høj relevans overfor det søgeord, der bydes med på. Vi rådgiver vores kunder så vi i fællesskab kan sikre, at I får mest muligt ud af jeres annoncebudget.

Det er muligt at administrere sin egen Google Ads konto, men det kræver en solid forståelse af platformen for at undgå ineffektive udgifter. Bredt formulerede søgetermer kan resultere i høje omkostninger uden at levere værdi, og Googles automatiserede anbefalinger er ikke altid i annoncørens bedste interesse. En dybdegående forståelse af data og evnen til at teste forskellige tilgange er afgørende for succes. Vi hjælper ofte CMO’er med løbende sparring og rådgivning på deres Google Ads konti, så de lærer at forstå deres egne tal.

At opbygge en god kampagnestruktur handler ligeså meget om, hvordan din hjemmeside er struktureret. De bedste resultater får du, hvis søgetermen matcher det emne, som din landingsside omhandler. Vi bygger altid vores kampagnestrukturer til Search annoncering ud fra SLAGs-metoden (Single Landingpage Ad Groups). Det betyder, at vi konsoliderer dataen så meget som muligt og laver 1 annoncegruppe per landingsside. Ved at benytte denne metode sikrer vi en høj relevans i vores annoncering, hvilket bidrager til lavere klikpriser og hermed en lavere pris per konvertering.

Har man en webshop er det vigtigt at ens produktfeed er optimeret mod de søgetermer, som brugerne søger efter ved det givne produkt. Sørg for at indsende så mange attributter som muligt i dit produktfeed, da det vil give dig en konkurrencefordel i budgivningen. Vi hjælper alle vores webshop-kunder med at opstille en kampagnestruktur, der tager udgangspunkt i regler og KPI’er, så annoncebudgettet bliver brugt på de produkter, som skaber mest profit for forretningen.

Ja, vi tilbyder skræddersyede Google Ads kurser, der matcher dit nuværende kendskab og behov. Derfor har vi heller ingen faste listepriser. Er du interesseret i et Google Ads kursus kan du kontakte os direkte for at høre mere.

Nikolai-Klausen

Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Kontakt Nikolai direkte på 28922281 og få uforpligtende rådgivning.