Få konkrete vækst-hack til dine annoncer Hver måned

Annoncering på Facebook & Google er stadig nogle af de mest profitable kanaler. Få tilsendt afprøvede vækst-hacks fra specialisterne Kenneth & Nikolai, som de selv har haft stor succes med, det bedste af det hele, du kan selv implementere det i jeres marketingmix..

*Ved at tilmelde dig, godkender du at Grow media må sende dig nyhedsbreve i forhold til vores privatlivspolitik.

pil
Marketing-nyhedsbrev
Digital-marketing-bureau

Det bedste nyhedsbrev om
Facebook & Google annoncering

Til dagligt hjælper vi en bred række af virksomheder med at øge deres omsætning profitabelt udelukkende gennem Facebook, Instagram og Google annoncering. Vi sidder selv i maskinrummet og gør løbende vores egne opdagelser og splittester. Alt den viden vil vi rigtig gerne give videre til andre marketeers, som er lige så ambitiøse som os.

esportligaen
geekd-logo
autogroup lf logo
kald paa kunsten

HVEM ER GROW MEDIA?

Vi er et lille-men-ambitiøst bureau, som har en forkærlighed for datadrevet annoncering og opbygning af funnels til online salg. Det betyder at vi har opnået både Facebook og Google partner bureau status gennem vores tiltag.

Morgen marketing nyhedsbrevet er vores senest.

Her kommer vi til at holde dig opdateret med alle vores findings og resultater indenfor annoncering, som du selv kan blive inspireret af og kopiere.

digital-strategi
  • Ofte stillede spørgsmål

Normalvis vil du maksimalt modtage 2 mails om ugen, vi prøver så vidt muligt at holde dig opdateret med interessant materiale. Hvis synes du, at det bliver irriterende at lære nye ting, kan du altid afmelde dig igen.

Vi kommer til at gå i dybden med de vi har gjort for vores kunder og hvordan de har fået succes på Facebook og Google. Der kommer til at være håndgribelige cases og hjælp til dig som ønsker at blive bedre og skabe vækst.

Vi har en down-to-earth tilgang til alt, det skal være simpelt og håndgribeligt det vi laver og alle skal kunne være med. Derfor breaker vi alt ned og kommer med håndgribelige hacks som kan booste jeres omsætning på Facebook og Google.

Tilmeld dig Morgen Marketing

Få det første vækst-hack allerede i denne uge, også igen og igen…

*Ved at tilmelde dig, godkender du at Grow media må sende dig nyhedsbreve i forhold til vores privatlivspolitik.