Goolge Ads

Google er danskernes foretrukne søgemaskine og essentiel til lokal såvel som national og internaitonal markedsføring. Vi er specialister i Google ads og kan hjælpe jeres virksomhed med at øge omsætningen.

Specialist-i-google-ads
Specialist-i-sociale-medier

Sociale Medier

Med sociale medier har du uanede mængder af muligheder for at eksponere produkter direkte overfor målgruppen og interagere med dem på et personligt niveau. Med andre ord er Facebook det nye trustpilot og billede til offentligheden.

Digitale Strategier

Den rette strategi, handler om at ramme målgruppen med det rette content, på de rigtige kanaler. Vi er specialister i digital marketing og kan hjælpe med at forme strategien for jeres succes.

Specialist-i-digital-strategi
Specialist-i-e-mail-marketing

E-mail Marketing

Med E-mail marketing har du muligheden for at holde interesserede kunder opdateret med nyheder og tilbud. Det er en tillidserklæring at give sin personlige mail til et nyhedsbrev, man forventer gode tilbud og nyheder, som bliver en lille appetitvækker for læseren.

Analyse af data

Når du går skridtet videre fra bare at lave annoncer, til faktisk at analysere på resultaterne og optimere. Så begynder du at få nogle fantastiske annoncer, testing og splittest er en kritisk succesfaktor.

Specialist-i-analysearbejde

Scroll til toppen

Specialist i digital marketing

For at kunne forblive specialister indenfor digital marketing, har vi fokus på konstant at holde os opdateret med den nyeste viden om trends og værktøjer. Hvilket specielt er vigtigt når digitale platforme som Google, Facebook, Instagram og Linkedin, hele tiden opdaterer deres indhold. Derfor vil vi altid være omstillingsparate, hvad end det er tale om muligheder eller udfordringer det måtte påvirke kunder eller vores virksomhed.

Vores specialeområder

Vores primære kernekompetencer er indenfor digital annoncering, det vil sige i form af sociale medier og Google. Ved at vi aktivt vælger ikke at være specialist i alt digital marketing på nuværende tidspunkt, kan vi sikre de bedste resultater for vores kunder hver gang. For at kunne forblive blandt de bedste bruger vi meget tid på at holde os opdateret og informeret.

Et samarbejde med Grow media sikrer dig et specialist bureau i digital marketing. Vi ved hvordan man vækster virksomheder gennem betalte kanaler og hjælper til dagligt ambitiøse virksomheder til succes.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

For at kunne indsnævre os og finde ud af hvordan vi hjælper jer bedst muligt. Så lad os ringe dig op, så tager vi en uformel samtale om jeres ønsker og ambitioner. Dertil sidder vi klar til at lytte og udfolde vores nytænkende hjerner indenfor jeres branche.

Pin It on Pinterest