Specialister i digital marketing

Vi er ambitiøse marketing specialister, som kun laver betalt annoncering på hhv. Google, Facebook og Instagram.

Sådan arbejder vi

Vi er en nogle kreative nørder, som elsker at gennemgå data-ark og alt der medfølger perfomance marketing. Vi elsker at arbejde med virksomheder, hvor vi har muligheden for at se udviklingen gennem data.

Her er det især eCommerce virksomheder og service virksomheder, som sælger deres produkt online med fokus på salg og leadgenerering.

Onlinesalg

Datadrevet markedsføring er guld værd for alle virksomheder, som sælger produkter eller services. Vi skabe rværdi for pengene.

Lead generering

Det handler ikke altid om direkte salg, men om at skabe loyale kunder, som med tiden sikrer endnu mere omsætning til virksomheden.

Den rigtige synlighed

Alle kan lave en kampagne, give den et budget og skabe synlighed. Men hvordan er kvaliteten af denne synlighed? Det handler om at have en gennemarbejdet plan.

Specialist i digital marketing

For at kunne forblive specialister indenfor digital marketing, har vi fokus på konstant at holde os opdateret med den nyeste viden om trends og værktøjer. Hvilket specielt er vigtigt når digitale platforme som Google, Facebook, Instagram og Linkedin, hele tiden opdaterer deres indhold. Derfor vil vi altid være omstillingsparate, hvad end det er tale om muligheder eller udfordringer det måtte påvirke kunder eller vores virksomhed.

Vores specialist områder

Vores primære kernekompetencer er indenfor betalt annoncering på kanalerne Facebook, Instagram og Google. Grunden til at vi kun selv eksekverer på disse kanaler, er fordi vi ønsker at være de bedste til dette. Ved at snævre vores specialer, kan vi sikre at vi har den nyeste viden indenfor feltet.

Dertil har vi vores samarbejdspartnere, som varetager alle andre vertikaler af digital marketing. Ved at gøre brug af os, er du ikke bare sikret resultater gennem Facebook, Instagram og Google annoncering. Men vi har også muligheden for at gøre brug af vores samarbejdspartnere, ved en yderligere skalering af virksomheden til nye kanaler. Det kunne eksempelvis være E-mail marketing, SEO, webudvikling, billede- samt videomateriale og meget mere.

Selvom du bruger vores samarbejdspartnere, er du altid sikret gennem os som specialist i digital marketing.

Mangler du et frisk pust?

Vi er den perfekte vækstpartner for din forretning.

Kundetilfredshed
Kundetilfredshed
4.7
4.7/5