How we became the difference

At være unik handler ikke kun om et godt produkt, men også oplevelserne der følger med, hvilket også er gældende for konsulentydelser. Derfor undrede det os gevaldigt i starten, da vi hørte ting som, manglende gennemsigtighed og differentiering samt mistillid i branchen. Observationen kickstartede ambitionen om at skabe et digitalt bureau med personlighed, vi selv ville vælge.

om os 2

Unik.

Alle virksomheder er forskellige, derfor skal markedsføringen også være skræddersyet produktet og brandet. Det handler om at være unik og differentiere sig fra konkurrenterne. Derfor er vores største prioritet altid at sætte os ind i din virksomheds værdier og kernekompetencer.

Gennemsigtighed.

Hos os er du ikke bare endnu en i rækken. Som betyder at du er med ind over hele strategien. Vi koger de tunge tal ned til en letlæselig rapport, som viser, hvordan vores arbejde skaber værdi og tager en dialog, skulle der opstå spørgsmål. Vigtigst af alt går vi ikke ind for lange bindinger, fordi vi ved at markeder er i konstant forandring og vil have i bliver pga. os og resultaterne.

Identitet.

Vi identificere os selv, som værende et personlig digitalt bureau, der møder dig i øjenhøjde og tages med under armen hele vejen. Som man siger, så skal man være to til tango. Derfor er det vigtigt, at du er lige så glad for vores samarbejde, som os, og stoler på vores kompetencer samt erfaring.

OM os

Om os

Vi lægger vægt på en personlig kunderelation, da vi mener, at et godt samarbejde ikke kun bygger på resultater, men også proaktive beslutninger og gode stunder sammen med kunder. Ligeud sagt, er vi skide hyggelige at arbejde sammen med. I vores optik starter idéen til en god strategi med en kop kaffe, en uformel snak og kage til den søde tand.

Mission

Vores mission er at sikre synlighed for virksomheder i alle størrelser gennem digital marketing.

Vi gør en dyd i at analysere, eksekvere og optimere gennem et tæt og stærkt samarbejde. På den måde sikrer vi, en fokuseret strategi som styrker værdier og skaber resultater.

Vision

Vi har en vision om, at virksomheder skal blive hos deres konsulenter pga. resultaterne, ikke en bindende kontrakt.

Derfor gør vi altid vores ypperste for at skabe de bedste resultater for din forretning. Med andre ord er tillid vigtigt, før at vi kan kickstarte jeres ambitioner om at blive de bedste.

Kompetencer

Vi har flere års erfaring indenfor digital marketing og fordyber os altid i vores arbejde. Kun på den måde, mener vi, at man skaber de bedste resultater hele tiden. At formidle værdiskabende budskaber, er for os, det samme som at spise is en varm sommer.

CSR Politik

For os er det vigtigt vi ikke kun gør gode ting for vores kunder, men også verden. Derfor går vi ind for en række forskellige tiltag og fokusere hele tiden på at gøre vores bedste for at gøre verdenen til et bedre sted at færdes i – Læs mere her.

MØD HOLDET

kenneth-dam

MARKETING HERO

Kenneth Dam

Er i besiddelse af en isskuffe som selv gør Hjemis-manden jaloux.

kenneth@growmedia.dk

+45 29 91 42 17

Nikolai-klausen

MARKETING WIZARD

Nikolai Klausen

Vores regerende mester i diciplinen dårlige farjokes.

nikolai@growmedia.dk

+45 28 92 22 81

Tobias-marek

SALES CHAMP

Tobias Marek

Personen der vitterligt kan have en samtale med alle mennesker (og dyr).

Charlie

Charlie Sheen

Kendt som Kong Gulerod d. 2, så pas hellere på din lady rabbit.

hello@growmedia.dk

+45 71 74 32 32

Pin It on Pinterest