Bag om de Kreative nørder

Vi er et ambitiøst Facebook & Google ads marketing bureau i hjertet af Vejle, som har opnået status som verificerede marketing partners på begge platforme. Vi elsker at se vores kunder blive de største indenfor deres branche. Det bunder ud i, at vi selv er et dansk start-up med en stor forkærlighed for data og håndgribelige resultater. Vi mener de skabes gennem kreativitet og hårdt arbejde. Noget som vores kunder bestemt lever godt af.

kenneth-spiser-kage

Mission

Vores mission er at sikre synlighed for ambitiøse virksomheder i alle størrelser gennem betalt annoncering. Vi analysere, eksekvere og optimere gennem tillidsfuldt samarbejde. På den måde sikrer vi den mest effektive og kreative strategi for virksomheden.

Vision

Vi har en vision om, at virksomheder skal blive hos deres konsulenter pga. resultaterne, ikke en bindende kontrakt. Derfor gør vi altid vores ypperste for at skabe de bedste resultater for din forretning. Med andre ord er tillid en vigtig byggesten for vores arbejde.

Kompetencer

Vi har Verificerede Marketing Partners på både Facebook og Google. Det er her vores kernekompetencer ligger og de platforme vi til dagligt skaber resultater på for vores kunder. Dertil har vi samarbejdspartnere indenfor alle andre vertikaler af digital marketing, som e-mail, SEO, websiteudvikling osv. på den måde sikrer vi de bedste resultater gennem omni-channel strategier. 

Vores måde at hjælpe

For os er det vigtigt vi ikke kun gør gode ting for vores kunder, men også verden. Derfor går vi ind for en række forskellige tiltag og fokusere hele tiden på at gøre vores bedste for at gøre verdenen til et bedre sted at færdes i. Har du en sag du mangler støtte til, så er vi altid åbne overfor pro-bono arbejde og hjælpe dig med at skabe synlighed. Læs mere om vores CSR Politik her.

Nikolai
Google specialist
NIKOLAI KLAUSEN
kenneth-dam
Facebook specialist
KENNETH DAM
mathias-have
Salgskonsulent
MATHIAS HAVE