Hvem er vi?

Et team af specialister med fokus på værdiskabelse

Vi har sparet de hurtige sælgere væk og lever af vores kunders anbefalinger. Det kan kun lade sig gøre, fordi vi gør os umage og tror 100% på vores ydelser. Det er et særsyn i branchen og derfor noget vi er særligt stolte af. Hos GrowMedia går vi op i mennesker, humor og udvikling af kompetencer. Det er dét, der rykker forretningen.

Team-growmedia
5

Vores historie

Vi startede GrowMedia med et brændende ønske om at gøre det ordentlig. Lave ordentligt markedsføring, med gode produkter som løser et problem hos den primære målgruppe. For os handler det om at skabe værdi, ikke bare overfor kunder, men vores kunders kunder. Ud fra det voksede vores værdisæt Grobund for mere.

Et samarbejde der holder

Hos GrowMedia connecter vi både med dig og din annoncekonto. Vi tror på ideen om, at intet er tilfældigt. Jo mere man gør sig umage, des mere held har man sjovt nok.

Vi er digitale gartnere med den nyeste vandkande og skarpeste saks, der til dagligt håndterer og analyserer data. Data vi dyrker, vander og høster. Fordi vi tror på ordentlighed. God gammeldags ordentlighed af den kaliber, der handler om at se hinanden i øjnene og stå ved sit ord. Vi lover ikke guld og grønne skove. Vi tror på at gode råd gør en forskel. Men vigtigst af alt: Vi nøjes ikke med at tro vi omsætter det hele til handling. Hver dag. Hos GrowMedia skaber vi grobund for mere.

Nikolai-hos-growmedia

Vores team

Nikolai-Klausen

Nikolai Klausen

CEO & Google Specialist

Hvad betyder GrowMedia for dig?

kenneth-dam

Kenneth Dam

Partner & Meta Specialist

Hvad betyder GrowMedia for dig?

Sarah plougstrup

Sarah Plougstrup

GrowManager & Junior Meta Specialist

Hvad betyder GrowMedia for dig?

amanda-medarbejder-growmedia

Amanda Jensen

Junior Google Specialist

Hvad betyder GrowMedia for dig?