INSTAGRAM ANNONCERING

Inspirer nye kunder til at købe dine produkter

Vidste du, 87 % siger, at de foretager en handling efter at have set et produkt på Instagram. Instagram annoncering er en af de bedste måder til at skabe inspiration hos din målgruppe og dernæst få dem til at købe. Er du allerede i gang og tilfreds med resultaterne?

Sarah-instagram-annoncering-specialist
Facebook annoncering raadgivning

Vær til stede hvor din målgruppe ønsker at blive inspireret

Med Instagram-annoncering får du adgang til en bred vifte af muligheder for præcist at nå din kernemålgruppe og drive handling mod dit brand. Vi eliminerer unødvendige omkostninger ved at målrette din annoncering og optimere brugen af dine annoncekroner, så du opnår maksimal effektivitet og resultater.

Skab stærke og loyale kunder relationer

Instagram giver brands flere måder at bruge styrken ved video til at nå ud til nye målgrupper og skabe meningsfulde forbindelser. Du med stor succes tilpasse dine Instagram annoncer, så de virker personlige og unikke, på den måde kan du blive ved med at inspirere din målgruppe.

Partners badge pos

Instagram i baglommen

Vi kan efter flere år med gode resultater og høje budgetter fortælle, at vi er verificeret som Meta Business Partner også tidligere kendt som Facebook Marketing Partner. Det er en blåstempling fra Facebook/Instagram, som godkender vores arbejde som et bureau.

facebookannonce

Vores kunder siger

Jens Jensen Brinck
Jens Jensen BrinckMedejer af Brick Academy
Læs mere
Kæmpe tak til Nikolai og Kenneth for deres ekstremt kompetente og effektive arbejde de har hjulpet mig med! Jeg er ekstremt tilfreds med den service og behandling jeg har modtaget af dem. Jeg ville give 100 stjerner, hvis det var muligt. Jeg vil 100% anbefale at bruge dem
Simone Skovhøj
Simone SkovhøjBrand Manager hos JFL Retail A/S
Læs mere
Stor anbefaling fra JFL Retail a/s. Vi har nu arbejdet med GrowMedia i 3 år, hvor de har stået for at fremme os online. Både branding igennem Sociale Medier og opbygning og vedligeholdelse af vores hjemmeside. Altid kort svartid og stor engegement i samarbejdet!
Bahez Kamaran
Bahez KamaranEjer af Bahez Barbershop
Læs mere
Der er absolut ingen tvivl om hos grow media er de et dedikeret firma der ønsker dig og din forretning vokse og blomstre. De er utrolig flinke og behagelige at snakke med og er meget iderige og kommer med gode input til videreudvikling af ens forretning. 5 stjerner er slet ikke nok! Varmeste anbefalinger
Morten Ensted Stisen
Morten Ensted StisenAdm. direktør hos Nordic Food Service
Læs mere
Det er en fornøjelse at arbejde med GrowMedia med deres høje professionalisme! Man ved man hvad man taler om og har fuldstændig styr på hvad der virker! Rigtig god vejledning og kontinuerlig indsigt i vores vækst 🙂
San Parameswaran Knudsen
San Parameswaran KnudsenEjer af San Service
Læs mere
Vores samarbejde med GrowMedia har været en meget positiv oplevelse. Vi kan mærke en tydelig fremgang i antallet af henvendelser på telefon fra virksomheder, som har fået øjnene op for vores firma San Service. Vi kan kun sende de varmeste anbefalinger til GrowMedia, som arbejder seriøst og er fantastiske til at vejlede.
Camilla Jensen
Camilla JensenEjer af CJ Marketing
Læs mere
Tak til GrowMedia for at køre nogle rigtigt gode kampagner. Jeg er taknemlig over at blive anbefalet jer. Jeg har nemlig prøvet 2 andre steder, men de kunne slet ikke skabe de samme resultater. Fedt samarbejde, og jeg glæder mig til at arbejde meget mere sammen i fremtiden.
Anne Lyhne Bessmann
Anne Lyhne BessmannEjer af Grønhund
Læs mere
Vi kan varmt anbefale Grow Media. Nikolai og Kenneth er super kompetente, hurtige, har hjertet med og vigtigst af alt skaber de gode resultater for vores virksomhed. Serviceniveauet og sparringen omkring udviklingen af vores business er også helt i top. Vi kunne ikke ønske os en bedre partner.
Zlatko Alispahic
Zlatko AlispahicCMO hos Dansk Flise Lager
Læs mere
Jeg har igennem et stykke tid samarbejdet med Grow Media omkring nogle projekter på Google Ads fronten. Det har virkelig været en stor og sand fornøjelse. Growmedia har vist sig som en god og pålidelig partner, men bestemt også som sparringspartner, og jeg vil ikke bytte dem ud med andre 🙂
Jette Kingod
Jette KingodEjer af Terapi Jette Kingod
Læs mere
Jeg aner ikke hvad jeg skulle gøre uden Growmedia. Kenneth er fantastisk. Skriver jeg søndag aften, reagere han søndag aften. Det er SÅ vigtig for mig at have tillid, og det har jeg 100% til Grow Media. Jeg har været kunde hos dem i 2 år og det er de bedste jeg har gjort for mig og mit firma. Jeg giver Grow Media 800 stjerner.

INSTAGRAM GROWCASES

For os handler det om at skabe værdi

Vi kan efter flere år med gode resultater og høje budgetter fortælle, at Instagram er perfekt til at skabe inspiration hos din målgruppe.

Ladies-Mud-Race-Logo

Ladies Mud Race opnåede profitabel annoncering fra første dag af samarbejdet.

Ladies Mud Race case
Kvalitetsbiler-logo

Kvalitetsbilers digitale strategi sikrede vækst i et nedadgående marked.

Kvalitetsbiler Case

Ofte stillede spørgsmål om Instagram annocnering

Alt efter hvad du optimerer efter og hvor gode dine annoncer de er, så vil du opleve at prisen for 1.000 visninger ligger mellem 15 kr. til 120 kr. Klik prisen ligger mellem 50 øre og 15 kr.

Meta har selv lavet en simpel guide til hvordan du kommer igang, læs den her: Sådan opretter du Instagram-annoncer i Meta Annonceadministrator.

Hvis du har problemer med at oprette dine annoncer, så kontakt Kenneth direkte nedenfor, han vil rigtig gerne rådgive og hjælpe dig igang.

Når vi ser på brugeradfærden på Instagram, er det bemærkelsesværdigt at 90% af brugerne aktivt følger brands på platformen. Dette indikerer en klar interesse fra forbrugerens side i at opbygge forbindelser og interagere med de virksomheder, de følger. Inspirerende og engagerende indhold har en magisk kraft til at tiltrække og fastholde publikumets opmærksomhed. Det handler om at skabe en følelsesmæssig forbindelse og vække interesse hos brugerne, så de ikke kun ser annoncen, men også tager handling. Instagram annoncering kan være en guldgrubbe for din virksomhed.

Nogle gange handler det om mere end bare god Instagram annoncering. Det handler om at have styr på hele strategien for platformen – for hvad gør du når folk skriver til dig, kommenterer på annoncer eller helt tredje? At opbygge den rigtige Instagram strategi handler om at alle processer er optimeret og arbejder hen imod det endegyldige mål du har, hvad enten det er flere salg, leads eller likes.

På den måde strømliner du din indsats på Instagram, gør det nemmere for dig selv og giver Instagram annoncerne et ekstra boost i form af god kundeservice. Du kan med fordel læse om 6 tips til SoMe strategien her.

kenneth-dam

Fandt du ikke svaret du ledte efter?

Kontakt Kenneth direkte på 29914217 og få uforpligtende rådgivning.