Facebook Bureau i Vejle

Der findes ikke bare en mirakelkur, men en skræddersyet strategi. Vi er et disciplineret, dedikeret og kreativitet Facebook bureau, som sikrer at vi sammen opnår de aftalte mål for Facebook kampagnerne.

kontakt-grow-media

“Facebook er en marketing kanal i evig fremdrift som differentierer sig gennem sin performance drevne tilgang. Hos Grow media arbejder vi med et profit-first perspektiv, der handler om at du som kunde skal tjene penge på bundlinjen, hvilket er grunden til at vi nu sidder med daglig optimering af 50+ virksomhedsaktiver på Facebook og Instagram” – Kenneth Dam

facebookannonce
facebook-marketing-partner

Gennem flere års hårdt arbejde, har vi nu opnået Facebook Marketing partner status og kan endelig kalde os et Facebook bureau i Vejle. Det gør at vi har en direkte supportlinje hos Facebook og får den nyeste viden og initiativer, som alle vores kunder gavner af løbende.

esportligaen
geekd-logo
autogroup lf logo
kald paa kunsten

Mangler i et frisk pust?

Som verificeret Facebook Marketing Partner bureau i Vejle, vil vi altid kunne hjælpe din virksomhed med at øge omsætningen sikkert gennem kanalerne Facebook og Instagram.

Få hjælp af et Lokalt Facebook bureau i Vejle

Vi laver i tæt samarbejde med jer som kunde – ud fra jeres behov og ønsker, en analysebaseret strategi som omfavner de muligheder i har på nuværende tidspunkt. Dette kan løbende ændre sig, derfor vil vi altid foreslå et Facebook abonnement hvor vi løbende opdaterer annonceringerne og sikrer at budskaberne bliver leveret. Ved at vælge at lokalt Facebook bureau i Vejle, vil i også opleve at vi hurtigt får forståelse for jeres brand og at vores kontor ligger centralt i Vejle, så vi er til at komme i kontakt med.

Står i på nuværende tidspunkt bare og har brug for sparring hos jeres marketing afdeling? Så kan vi også hjælpe med det! Vi tager gerne et uforpligtende møde for at høre omkring jeres problematikker og kommer så med vores bud på de bedste løsninger. Nogle gange kræver det bare nogle friske øjne på en ellers umulig problematik, før den er løst.

Vil du vide mere om hvordan vi arbejder som et Facebook Bureau i Vejle? Så har vi skrevet lidt om Facebook annoncering her.

Hvis du selv vil give det et forsøg, så har Facebook allerede givet en del information om hvordan du kan komme igang på deres Facebook for business side.

Verificeret Facebook Bureau

Vi er ekstremt stolte af at vi er verificeret som et Facebook Marketing Partner Bureau. Denne status gives kun til udvalgte bureauer som har et højt nok adspend, god quality score og deres annoncer leverer resultater. Vi kan med glæde sige, at vi lever op til alle krav, hvilket vores kunder gavner af på daglig basis, både små og mellemstore virksomheder.

Det betyder blandt andet også at vi har en direkte support til Facebook, skulle der være opstå problemer på den ene eller anden måde på Facebooks platforme. Samtidig står vi forrest i køen når der annonceres nye features, som vil kunne gavne vores kunders markedsføring på den ene eller anden måde. Altsammen betyder det, at vi har et sikkerhedsnetværk, som sikrer at vi altid skaber de bedste resultater som et Facebook Bureau i Vejle skal.

Vi er et gennemsigtigt Facebook Bureau

Tiden har illustreret hvor vigtigt det er for os, at vores kunder føler sig 100% sikre på at vi håndterer deres aktiver bedst muligt. Derfor går vi ind for løbende at tracke de ændringer vi laver og sikrer de er tilgængelige for kunden. Dertil starter vi altid ud med en prøveperiode på 3 måneder, hvor der ikke er nogen binding på aftalen. Denne periode bruger vi på at sikre vi er det rigtige bureau til at løfte opgaven. Vores mål vil altid være, at opbygge et godt samarbejde og ikke bare være endnu en leverandør, vi investerer i samarbejdet og gør alt for at det bliver gensidigt og rentabelt for begge parter.

 

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Hvad har du brug for hjælp til?