Gratis Performance Analyse af jeres setup.

Et succesfuldt samarbejde, starter med, at vores kunde kontakter os.

Hos GrowMedia vil vi gerne vise vores kompetencer, før I beslutter jer for et samarbejde. Derfor tilbyder vi at udarbejde en gratis performance analyse, som giver indblik i optimeringsmulighederne.

Vores erfarne specialister gennemgår jeres nuværende aktiviteter, diskret og fortrolig, for derefter at levere skarpe anbefalinger til, hvordan I kan forbedre jeres digitale markedsføring.

Digital-marketing-bureau-GrowMedia

En performance analyse inkluderer:

Udfyld formularen, så vender Nikolai retur og analyserer dit setup – for dernæst at fortælle dig, hvad der skal til, for at løfte netop din forretning. 100% gratis og uforpligtende.

Er vi et match? Vi tager altid en indledende samtale for at sikre, at vi kan hjælpe.

Nikolai-Google-ads-specialist

Nikolai Klausen

Partner og direktør
Telefon 28 92 22 81

Resultaterne taler for sig selv

Zlatko-fra-dansk-flise-lager

Dansk Flise Lager

Google Ads

Størstedelen af konverteringerne kom fra brandkampagnen, mens man havde negligeret potentialet på produkt og kategorispecifikke søgetermer.

Mette-fra-Boudoir-By-Winther

Boudoir By Winther

Facebook & Instagram

Det handlede om at finde den helt rigtige måde, at markedsføre så sensuelle billeder på Facebook og Instagram. Vi fandt løsningen og så gik det hurtigt!

Bahez-fra-bahez-barbershop

Bahez Barbershop

Facebook & Instagram

Denne velkendte barbershop i Næstved var bundet op på Bahez, derfor havde han svært ved at få sine nye barbers booket, selvom de var mindst lige så gode.

Kundetilfredshed
Kundetilfredshed
4.7
4.7/5