Google Ads bureau Vejle

Vi sikrer du kommer frem på Google som nr. 1

Som bureau, er det vores fornemmeste opgave at arbejde proaktivt med vores kunders Google annoncering, for at sikre, at de får det maksimale ud af deres annoncebudget.

Google-ads-bureau-vejle

Vejles foretrukne Google Bureau

Som Google ads bureau i Vejle arbejder vi ud fra en vision om, at du skal få mest muligt ud af dit annoncebudget. Der er ikke en kanal på nuværende tidspunkt, hvor dine kunder aktivt søger og ønsker dine produkter. Derfor er Google Ads en af de bedste marketing kanaler lige nu.

Google Ads Opsætning

Vi hjælper dig i gang med markedsføring på platformen.

Display Annoncering

Strukturopbygning og målretning af dine displaykampagner.

Leadgenerering

Vi indsamler flest mulige leads til den lavest mulige pris.

Search Annoncering

Opsætning og vedligehold af dine searchkampagner.

Shopping Annoncering

Opsætning, optimering og håndtering af dit shopping feed.

Kampagne strategier

Vi skræddersyr kampagnestrategien målrettet KPI'erne.

Bliv-nr.1-paa-google
google-partner-grow-media

Vi arbejder tæt sammen med Google og er blevet udvalgt som Google Ads Partner Bureau. Det betyder, at vi kan få hurtigere support til vores kunder, hvis der opstår problemer med markedsføringen. Samtidig er det et stempel på, at vi har sikret et godt kvalitetsresultat for vores kunder henover de seneste 90 dage.

geekd-logo
esportligaen
Dansk-Flise-lager
Kronstadt new logo e1644314256944

Resultater for Geekd med vækst på over 300%

geekd-annoncering

Dansk Flise Lager omsætning stiger med 98,11%​

dansk-flise-lager-annoncering

Er du vores næste succes case? 🔥

Vi hjælper virksomheder med at trykke på speederen og skalere til nye markeder med millionsætning for øje gennem betalt annoncering 📈 For os handler det om den tætte relation, proaktivitet og ærlighed i samarbejdet 🙌

Få hjælp af et Lokalt Google bureau i Vejle

Vi samarbejder tæt med vores kunder – og planlægger en strategi ud fra jeres behov og ønsker. Sammen opsætter vi en række delmål samt målkonverteringer, som vi ønsker at tracke performance på. Google opdaterer hele tiden sin algoritme, og der foregår budgivninger selv i samme sekund, som du læser dette. Derfor er det vigtigt at have et proaktivt Google Ads Bureau, som kan varetage den daglige håndtering af dine annoncer. 

Hvordan fungerer et samarbejde?

Et Google Ads samarbejde starter altid ud med en potentialeanalyse. Potentialeanalysen kigger ind i hvordan konkurrencesituationen er på dit marked og hvor du bevæger dig ift. nære konkurrenter. Er der andre, som byder ind på søgeord, hvor du burde være? Hvordan er klikpriserne på de vigtigste søgeord og hvor mange søger reelt set efter dit produkt/din service. Når vi har et overblik over branchen samt din position på markedet fastsætter vi et budget ud fra analysen, som er ‘startbudgettet’ de første 3 måneder. De første 3 måneder er prøveperiode, hvor både du og vi kan mærke efter om samarbejdet er det rette.

Vi tracker al vores tid, og derfor kan vi efter tre måneder give en indikator på, hvor mange timer vi har brug for at bruge om måneden for at håndtere din Google Ads annoncering. Vi har en timepris på 750 kr./timen ekskl. moms, hvorfor prisstrukturen er fuldstændig gennemsigtig for vores kunder.

Hver måned modtager du en oversigt over de timer, som er brugt på din markedsføring. På den måde kan du være sikker på at vi altid bruger de timer, som du betaler for. Skulle det ske, at vi gentagne gange bruger for mange/for lidt timer, så tager vi et møde, hvor vi snakker om hvorvidt budgettet til konsulenthonoraret skal hæves/sænkes. Efter de 3 måneders prøveperiode kører vi ind på en halv til et helt års binding (efter aftale), hvor du binder dig til at samarbejde med os.

Det er vigtigt for os at understrege at bindingen ikke er økonomisk. Det betyder, at hvis du oplever et pludselig fald i likviditeten, så tager vi en snak og finder en løsning. Det vigtigste for os er bare, at det er os du samarbejder med, da vi tit og ofte foretaget A/B splittests for hele tiden at sikre at din markedsføring performer ud fra konverteringsobjektiverne (KPI’erne).

Din succes, er vores succes

Når du opnår positive resultater på baggrund af markedsføringen, er det et win for os. For hvis vi kan tjene penge for dig, så har vi gjort vores arbejde korrekt. Det skulle gerne være rentabelt for dig at bruge os som lokalt Google Ads bureau i Vejle. Gennemsigtighed er et nøgleord vi arbejder med, da det ligger i vores DNA, at kunderne skal have værdi for deres markedsføringskroner.

Vi sørger for at holde dig opdateret over vores interne besked-system til kunder – Slack – hvor du bliver koblet op på din egen unikke kanal. Det sikrer at du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os, hvis der skulle være spørgsmål til din markedsføring. Samtidig muliggør det, at vi kan opdatere dig, så du ved, hvordan din markedsføring performer og hvad vi arbejder hen imod.

Inden samarbejdet påbegyndes holder vi et opstartsmøde, hvor vi opsætter en række KPI’er for at have nogle konkrete tal at arbejde hen imod. Løbende afrapporterer vi på disse KPI’er, så du også har en indikator på hvor vi ligger – og hvordan vi tager næste step. At arbejde med Google Ads annoncering er en løbende proces, som hele tiden skal optimeres. Derfor er det vigtigt at have et specialiseret Google Ads bureau, som kan splitteste og sikre at du får det maksimale ud af dine markedsføringskroner.