Google Ads Bureau Vejle

Som bureau, er det vores fornemmeste opgave at arbejde proaktivt med vores kunders Google annoncering, for at sikre, at de får det maksimale ud af deres annoncebudget.

google-ads-bureau-vejle

VEJLE

Proaktivt
Google Ads Bureau!

Er du tilstede, når din målgruppe søger efter dig på Google?
Hos Grow media arbejder vi ud fra en vision om, at du skal få mest muligt ud af dit annoncebudget, derfor arbejder vi proaktivt med din Google Ads markedsføring.

Google Ads Opsætning

Vi hjælper dig i gang med markedsføring på platformen.

Display Annoncering

Strukturopbygning og målretning af dine displaykampagner.

Leadgenerering

Vi indsamler flest mulige leads til den lavest mulige pris.

Search Annoncering

Opsætning og vedligehold af dine searchkampagner.

Shopping Annoncering

Opsætning, optimering og håndtering af dit shopping feed.

Kampagne strategier

Vi skræddersyr kampagnestrategien målrettet KPI'erne.

Vejles foretrukne Google Bureau.

google-ads-vejle

Google Ads Partner Bureau i Vejle

Vi arbejder tæt sammen med Google og er blevet udvalgt som Google Ads Partner Bureau.
Det betyder, at vi kan få hurtigere support til vores kunder, hvis der opstår problemer med markedsføringen. Samtidig er det et stempel på, at vi har sikret et godt kvalitetsresultat for vores kunder henover de seneste 90 dage.

Vi brænder for at markedsføre på Google Ads og ønsker at blive det førende Google Ads Bureau i Vejle. Vil du med på rejsen? Så klik på knappen nedenfor 👇

Hvad siger kunderne?

google-ads-bureau-i-vejle
Herligt samarbejde
Grow Media har hjulpet os i eSportligaen virkelig meget! Kan kun anbefale disse herlige, dygtige og professionelle personer. Helt nede på jorden, og meget hjælpsomme når der er behov for det. Kæmpe anbefaling herfra 🙂
daniel-kaae-esportligaen
Daniel Kaae
Community Manager, YouSee eSportligaen
Verdensklasse
Jeg syntes Grow media er verdensklasse 🙂 Jeg startede i starten af januar 2020 med at bruge dem og de har allerede flyttet min virksomhed i den rigtige retning. Glæder mig til rejsen med dem. De er meget grundige og super sparring.
mike bjerg persson
Mike Bjerg Persson
Direktør & Ejer af !Solid Holbæk / CoolBasicShop.dk
De varmeste anbefalinger
Jeg indgik d. 1/6 - 2020 et samarbejde med Grow media - et samarbejde jeg aldrig kommer til at fortryde! Samarbejdet har været ærligt og yderst professionelt. Kenneth og Nikolai har skabt mærkbare resultater for min forretning og hjulpet mig med min digitale identitet. Jeg er så glad for, at jeg tog kontakt til dem og vil anbefale alle, at tage en snak med dem for at høre, hvad de kan tilbyde jer.
hanne-bonde-kald-paa-kunsten
Hanne Bonde
Ejer af KaldPaaKunsten.dk

Google Ads Bureau i Vejle.

Som Google Bureau i Vejle er det vigtigt at vi ligger centralt placeret, så vores kunder nemt kan kigge forbi til en kop kaffe. Derfor har vi slået os ned på Damhaven 3B, hvilket også er tæt på banegården. Der er rig mulighed for parkering udenfor – og skulle man få brug for at holde mere end 1 time, så kan vi udstede parkeringskort (dagskort).

Befinder du dig i nærheden? Så kig forbi til en kop mulighedskaffe! ☕

Få hjælp af et Lokalt Google bureau i Vejle

Vi samarbejder tæt med vores kunder – og planlægger en strategi ud fra jeres behov og ønsker. Sammen opsætter vi en række delmål samt målkonverteringer, som vi ønsker at tracke performance på. Google opdaterer hele tiden sin algoritme, og der foregår budgivninger selv i samme sekund, som du læser dette. Derfor er det vigtigt at have et proaktivt Google Ads Bureau, som kan varetage den daglige håndtering af dine annoncer. 

Hvordan fungerer et samarbejde?

Et Google Ads samarbejde starter altid ud med en potentialeanalyse. Potentialeanalysen kigger ind i hvordan konkurrencesituationen er på dit marked og hvor du bevæger dig ift. nære konkurrenter. Er der andre, som byder ind på søgeord, hvor du burde være? Hvordan er klikpriserne på de vigtigste søgeord og hvor mange søger reelt set efter dit produkt/din service. Når vi har et overblik over branchen samt din position på markedet fastsætter vi et budget ud fra analysen, som er ‘startbudgettet’ de første 3 måneder. De første 3 måneder er prøveperiode, hvor både du og vi kan mærke efter om samarbejdet er det rette. Vi tracker al vores tid, og derfor kan vi efter tre måneder give en indikator på, hvor mange timer vi har brug for at bruge om måneden for at håndtere din Google Ads annoncering. Vi har en timepris på 750 kr./timen ekskl. moms, hvorfor prisstrukturen er fuldstændig gennemsigtig for vores kunder. Hver måned modtager du en oversigt over de timer, som er brugt på din markedsføring. På den måde kan du være sikker på at vi altid bruger de timer, som du betaler for. Skulle det ske, at vi gentagne gange bruger for mange/for lidt timer, så tager vi et møde, hvor vi snakker om hvorvidt budgettet til konsulenthonoraret skal hæves/sænkes. Efter de 3 måneders prøveperiode kører vi ind på en halv til et helt års binding (efter aftale), hvor du binder dig til at samarbejde med os. Det er vigtigt for os at understrege at bindingen ikke er økonomisk. Det betyder, at hvis du oplever et pludselig fald i likviditeten, så tager vi en snak og finder en løsning. Det vigtigste for os er bare, at det er os du samarbejder med, da vi tit og ofte foretaget A/B splittests for hele tiden at sikre at din markedsføring performer ud fra konverteringsobjektiverne (KPI’erne).

Din succes, er vores succes

Når du opnår positive resultater på baggrund af markedsføringen, er det et win for os. For hvis vi kan tjene penge for dig, så har vi gjort vores arbejde korrekt. Det skulle gerne være rentabelt for dig at bruge os som lokalt Google Ads bureau i Vejle. Gennemsigtighed er et nøgleord vi arbejder med, da det ligger i vores DNA, at kunderne skal have værdi for deres markedsføringskroner. Vi sørger for at holde dig opdateret over vores interne besked-system til kunder – Slack – hvor du bliver koblet op på din egen unikke kanal. Det sikrer at du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med os, hvis der skulle være spørgsmål til din markedsføring. Samtidig muliggør det, at vi kan opdatere dig, så du ved, hvordan din markedsføring performer og hvad vi arbejder hen imod. Inden samarbejdet påbegyndes holder vi et opstartsmøde, hvor vi opsætter en række KPI’er for at have nogle konkrete tal at arbejde hen imod. Løbende afrapporterer vi på disse KPI’er, så du også har en indikator på hvor vi ligger – og hvordan vi tager næste step. At arbejde med Google Ads annoncering er en løbende proces, som hele tiden skal optimeres. Derfor er det vigtigt at have et specialiseret Google Ads bureau, som kan splitteste og sikre at du får det maksimale ud af dine markedsføringskroner.

Hvad er forskellen på Google Ads og Google AdWords?

Tilbage i 2018 rebrandede Google nogle af deres annonce-softwares under nye navne – heriblandt Google AdWords. Den første version blev lanceret tilbage i 2000 og var Googles første skud på en marketings-teknologi, som senere skulle vise sig at være en kæmpe forretning. Teknologien var udviklet til små virksomheder, som ønskede at markedsføre sig mod potentielle kunder online. Gennem rebrandingen vil Google åbne døren for større brands og mediebureauer, så de kunne købe annoncepladser i Google’s søgeresultater, på Google Maps, i Play app store og i YouTube videoer – blandt alle andre. Herefter blev Google AdWords til Google Ads og tillod endnu større aktører at byde med på placeringerne.

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig.

Hvad har du brug for hjælp til?